alitheia yoga

Lieve Yogi,

Wekom bij Alitheia. Ik ben Melissa. Als persoon ben ik enthousiast, open minded en verkies ik om met een glimlach door het leven te gaan. Daarbij heb ik het geluk om over een hoogsensitieve superkracht te beschikken die mij bewust en onbewust al heel wat wijsheid heeft gebracht. 

Deskundigheid, authenticiteit, openheid en plezier staan bij mij centraal. Ik weet graag waar ik mee bezig ben en school me constant bij. Je vindt me dan ook regelmatig terug in nieuwe opleidingen. Een directe maar open communicatie typeert mij ten voeten uit, maar altijd met een vleugje humor.

Mijn eigenzinnige aard heeft ervoor gezorgd dat ik niet altijd de gemakkelijkste weg heb gekozen. Dat maakt me bereidt om me steeds kwetsbaar op te stellen en de moed te tonen om terug op te staan. Op deze manier geniet ik ten volle van het leven en zie ik elke hindernis als een groeimoment. Met mijn hart op de tong, passie voor ontspanning, Yoga Nidra, hoogsensitiviteit en energie ben ik het vuur dat jullie zal begeleiden in de yogalessen. Ik hoop jullie snel te ontmoeten en te mogen kennis maken met het vuur dat in elk van jullie brandt.

Warme groet,

Namaste

Melissa

ontspannende yoga

Op professioneel vlak heb ik jaren lang heel wat personen bijgestaan in de meest traumatische gebeurtenissen van hun leven. Daaruit ontstond de vlam die nu Alitheia heet. Een plek waar mensen kunnen ontspannen en mogen thuiskomen bij zichzelf.

 

Yoga opleidingen: Teacher Training Course Hatha Yoga – Yogalife Belgium/ Anthasta Yatra retraite – Yogalife India /Advanced Teacher Training Course Yoga Nidra – Yogalife Belgium

Basisopleiding: Bachelor Assistent in de Toegepaste Psychogologie – Hogeschool Gent

Opleidingen als coach: NLP coach / Life coach, Burn-out coach, HSP coach, loopbaancoach -Kenniscentrum Open Mind

Opleiding als Therapeut: Hypnotherapeut – Hypnovision, Yoga therapeut in opleiding – Yoga Therapy Institute

Opleiding energetische behandelingen: Reiki Practitioner – Het huis van zijn

Persoonlijke ontwikkeling: mindfulness basis 8 weken – I AM/ Mindful assertief: training in communicatieve vaardigheden – Riet Indigne / Unleash the power within – Tony Robbins/ The world Summit – Tony Robbins, Dean Graziosi, Silva methode – Hypnovision

Voortgezette opleidingen als slachtoffer-bejegenaar: Omgaan met Intrafamiliaal geweld / Suïcidepreventie, stressbeheer en actief luisteren / Omgaan met conflicten en agressie / Slachtofferbejegening (paulo)