Ontspanning is wie je bent, 

spanning is wie je denkt te moeten zijn

"Leef je eigen waarheid"

"Ontspan en leer terug luisteren naar je lichaam"

Wat als we gewoon onszelf zouden kunnen zijn?

 Onze emoties geen taboe meer zijn maar een energie die we mogen omarmen. Je zou met passie je werk doen, met een glimlach thuiskomen bij de mensen die van je houden. Wanneer je het moeilijk hebt wordt er niet geoordeeld maar net met begrip geluisterd. Een veilig gevoel zou de norm zijn en een ontspannen lichaam vanzelfsprekend. Vanuit deze ontspanning ontstaat dan de vrijheid om de beste versie van jezelf te worden.

 In de huidige maatschappij dragen velen van ons een masker. Er wordt dagelijks zoveel van ons verwacht. We moeten als het ware van alles.  Dit masker is vaak een manier om ons te beschermen. 

De druk om perfect te zijn wordt steeds groter. Op verschillende plaatsen horen we verschillende rollen te spelen. Moeten, moeten moeten … maar niets dat werkelijk een reflectie is van wie we werkelijk zijn.

Het is tijd om onze maskers te laten vallen en te durven tonen wie we echt zijn. In onze kracht durven te gaan staan.

Alitheia wil een plek creëren waar we de tijd nemen voor onszelf. Wat heb jij werkelijk nodig? Om te durven kijken naar wie je echt bent en wat je wil. Om vanuit ontspanning een betere versie van jezelf te worden. Vrij van alle verwachtingen en moeten. Vrij van de verwachting dat anderen het voor je gaan oplossen. Vrij van de oordelen en de angst om er niet bij te horen. Wat heb je nodig en kan je jezelf geven? 

 

"Create a life you don't need a vacation from"