yoga nidra - de slaap van de yogi

word de beste versie van jezelf

Hoe gaan we te werk?

Je bent het resultaat van elke gebeurtenis en ervaring die je in het verleden hebt doorgemaakt. Hoe je met al die informatie bent omgegaan geeft vorm aan jouw gedachten, emoties en verlangens. Dat bepaalt je manier van doen en maakt je tot wie je bent. 

 

Als yoga een computer zou zijn

yoga als computer

In het Yoga Nidra Basis Groeitraject houden we zowel je input, je verwerkingssysteem als je output onder het vergrootglas. Die holistische werkwijze brengt ons efficiënt tot bij de kern van je hulpvragen en pakt ze grondig aan.

 

Herstel

Energieniveau aanpakken

Je huidige situatie

Met Yoga Nidra werken we aan jouw input. Welke gebeurtenissen uit het verleden wegen vandaag nog zwaar en hoe kunnen we het gewicht er afhalen? Yoga Nidra is een wetenschappelijk onderbouwde yogavorm die je lichaam, geest en emoties in rust brengen. Een Yoga Nidra-sessie heeft dezelfde uitwerking als vier uur slaap. Net als tijdens de nachtrust ga je in herstelmodus. Van daaruit ruimen we de ballast op en maken we ruimte om terug in balans te komen.

Zorg dragen voor je verwerkingssysteem. Elke dag opnieuw stapelen indrukken, gebeurtenissen en to do-lijstjes zich op. Die energievreters kun je in analogie met de computer zien als de programma’s, browservensters en tabbladen die zich opstapelen. Als ze niet regelmatig afgesloten worden krijg je een log systeem dat uiteindelijk vastloopt. Met de juiste yogaposes, meditaties en ademhalingsoefening verhoog je de draagkracht van ‘jouw computer’. Je wordt energieker en dicht de lekken waarlangs je energie wegloopt.

Alles vertrekt bij jouw huidige situatie, je output dus. Waar sta je op dit moment? Met een eerlijke en open blik zie je wat zich werkelijk afspeelt. Verschillende coachingtools en reflectie-oefeningen laten je de eerste stap naar jouw bestemming zetten.

Praktische Info

Het groeitraject zal 6 weken duren 

kostprijs: 450 Euro (excl BTW)

Meld je hier aan voor ons Yoga Nidra Basis Groeitraject

Ons groeitraject wordt dit jaar éénmalig gelanceerd. Wil je er graag bij zijn dan vragen wij van jou een gemotiveerd engagement. Eerlijkheid en openheid blijven onze kernwaarden en elke kandidaat die zich aanmeld zal in eerste instantie telefonisch gecontacteerd worden. Na de selectie van de kandidaten organiseren wij een persoonlijk gesprek om in privésfeer kennis te maken. Aanmelden kan tot 11 oktober 2020.

  Om je maximaal te kunnen ondersteunen, én om zeker te zijn dat de workshop hét traject voor jou is, vragen wij jou om hieronder jouw deelname te motiveren met wat je verwachtingen zijn. De informatie die je nalaat zal ons kunnen bevestigen of je klaar bent voor het groeitraject.
  Wees gerust.
  De informatie die je doorgeeft is veilig bij ons. Na het invullen van de vragen nemen we snel persoonlijk contact op met jou.

  PERSONALIA
  Naam en voornaam

  E-mail

  Telefoon

  Geboortedatum

  startdatum les

  CONTACT VOOR NOODGEVALLEN

  Huisarts (voor noodgevallen)

  Telefoonnummer huisarts(voor noodgevallen)

  Contact in geval van nood

  Telefoonnummer contact in geval van nood

  MEDISCHE GEGEVENS

  Welke (medische) reden heb jij om deel te nemen aan de privé yoga sessie?

  Welke medische klachten ervaar je en ben je al dan niet op dit moment voor in behandeling bij een arts:

  Zijn er bijkomende alternatieve behandelingen die je volgt. Zo ja welke?

  Welke medische behandelingen heb je in het verleden gevolgd?

  Heb je al ervaring met yoga? Zo ja welke?

  Is er nog ander informatie die hiervoor niet aan bod kwam die nuttig kan zijn om mee te geven?

  LEES ONDERSTAANDE INFORMATIE DOOR VOOR JE DEZE AANVINKT VOOR AKKOORD