Volg je eigen weg naar Relaxatie

Sometimes the most productive thing you can do is relax

een yogamoment voor jezelf

Een yogamoment voor jezelf

Elk individu is uniek! Jouw lichaam, gedachten, gevoelens zullen nooit identiek hetzelfde zijn als iemand anders.

Wie het pad bewandeld van persoonlijke ontwikkeling weet dat de persoonlijke behoeftes en grenzen centraal mogen staan in het leven. Wat we soms met onze geest niet helemaal vatten (door aangeleerde patronen van de omgeving of door opvoeding) zal het lichaam van nature uit weten. Het zal ons toefluisteren wat we nodig hebben. Als het lichaam gehoord wordt kan er een diepe connectie en balans ontstaan.

Jammer genoeg geeft het hedendaagse leven ons vaak niet de kans om oprecht te luisteren naar wat ons lichaam te vertellen heeft. Soms luisteren we te laat en schreeuwt het lichaam ons toe met ziekte, vermoeidheid of stress klachten.

Wil jij leren luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft? 

proefles

Yoga en angst


Deze individuele yogalessen zijn niet zomaar gewone traditionele yogalessen. Angst kan verlammend en overweldigend zijn. We gaan dieper in op jouw behoeften en geven aandacht aan wat jouw lichaam en geest te vertellen hebben. Waarom voel jij wat je voelt. En vooral, wat heb jij nodig om terug tot rust te komen. Alles begint met een ontspannen body – mind connectie. Angst en paniek komen niet zomaar je leven en lichaam ingewandeld. Daar is een reden voor. Samen gaan we op weg om hier op een rustige en veilige manier een antwoord op te bieden. 

Op het einde van dit traject ga je naar huis met 

  • Een gepersonaliseerde yogatoolsbox die werkt voor jou. Zodat jij ook thuis angstgevoelens weet tot rust te brengen.
  • Een dieper begrip waarom deze gevoelens zich bij jou manifesteren en hoe jij daar een blijvend antwoord kan op bieden
  • Een groter gevoel van ontspanning in lichaam en geest

Er wordt gewerkt met respect voor eigen grenzen en aandacht voor het persoonlijk proces. We werken met ademhaling, zachte bewegingen en gepersonaliseerde yoga nidra’s. Een bad van relaxatie om terug tot jezelf te komen. Dit traject vervangt op geen enkelmoment medische behandelingen. Bespreek dit eerst met je therapeut of dokter. Wij ondersteunen je graag in je weg terug naar een gezond en ontspannen leven.

Reserveer hier je plek