meditatie challenge

HSP Meditatie Expeditie

0 student

meditatieexpeditieHSP

MEDITATIE ZORGT VOOR RUST IN JE HOOFD

 

Je hebt al 100 keer gehoord dat mediteren je help om rustig te blijven maar als je daar dan uiteindelijk aan begint lijkt er helemaal niets rustig aan. In tegendeel, je gedachten springen alle kanten uit, je neus begint te kriebelen en voor je het weet ben je al met de takenlijst van de dag bezig. Helpt meditatie dan wel echt? Het antwoord is ja, als je ook hebt gevonden wat bij je past.

Maar hoe begin je hier nu juist aan?
Als hoogsensitief persoon heb je jouw manier van aanvoelen. Jij bent een uniek persoon dus ook het zintuig of zintuigen die overprikkeld worden zijn voor jou anders.  Afhankelijk van jouw gevoeligheid zal er een andere manier zijn om jou terug tot rust te brengen. Het kan dus heel goed zijn dat maar één of misschien meerdere meditaties echt met jou zullen resoneren.
Maar meditatie is iets wat je moet ervaren.
In deze expeditie zal elke meditatie een andere insteek hebben. Een andere mogelijke gevoeligheid aanspreken en tot rust brengen. Dit kan variëren van gevoel, naar visualisatie, liggen, zitten, ademhaling,. Er komen verschillende vormen en soorten aan bod.
GA OP EXPEDITIE EN VOEL WAT ECHT BIJ JOU PAST

 

€15,00